Hoppa till innehåll

Nummer mediaomvandlare

Registrera din mediaomvandlares nummer i formuläret nedan. Om du har klickat på länken i mailutskicket är allt utom mediaomvandlarens nummer förifyllt. Innan du kan skicka formuläret måste du klicka i bockrutan som anger att du har kontrollerat att uppgifterna stämmer.

Längre ner på sidan hittar du bilder som beskriver vart på mediaomvandlaren du hittar numret som skall registreras och varför.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

 

 Bilder och information

Mediaomvandlaren skall du ha mottagit då du skrev på tjänsteavtalet.
Denna ligger i en vit papplåda.

MO_in_Box800x600

Mediaomvandlare i låda

Ta upp mediaomvandlaren ur lådan och titta på undersidan. Du finner där en etikett med en streckkod och en 12-ställig kod med siffror och bokstäver i formatet A1-B2-C3-D4-E5-F6. Detta är numret på din box, och det är det du skall ange i formuläret ovan.

MO_bottom800x600

Undersida mediaomvandlare

 

Varför behöver ni denna kod?

Vi behöver koden för att minska risken för fel vid inkoppling av tjänsten. Det är många medlemmar som skall kopplas in samtidigt och det finns alltid en risk att olika medlemmar blandas ihop. Detta är i sig inte någon större fara, men det kan ta tid att åtgärda.

Kommunikationsoperatören kan med hjälp av koden identifiera att rätt medlem är inkopplad på rätt kabel redan vid installationstillfället, och kan därför åtgärda eventuella problem redan innan du som medlem hunnit börja använda tjänsten.

Jag hittar inte min kod, vad gör jag nu?

Skicka ett mail till info@laneryrfiber.se med så återkommer vi till dig.