Hoppa till innehåll

Lite information

Tempot ökar i arbetet! Det känns skönt att det börjar röra på sig och vissa frågor ställs på sin spets. Här följer en kort rapport.

Hemsidan
Som ni ser är utseendet på hemsidan lite förändrat. Förhoppningsvis gör detta att hemsidan blir mer lättläst på olika typer av datorer, surfplattor och telefoner. Vi kommer att lägga ut en liten ”opinionsundersökning” kring vad ni värderar högst när det gäller tjänsterna i vårt kommande nät. Hoppas ni tar er tid att svara på denna.

Informationsmöte med KO
Som ni kanske läst tidigare kommer föreningen att göra en upphandling på Kommunikations Operatör (KO).
KO är den som har hand om den aktiva utrustningen i nätet och det är via denna som sedan leverantören/leverantörerna av bredband, TV och telefoni förmedlar sina tjänster.

Styrelsens har som ett led i upphandlingsprocessen haft ett möte med Quadracom för att skapa sig en uppfattning om deras erbjudande till fiberföreningar. I nästa steg skall vi även bjuda in ytterligare intresserade leverantörer för informationsinsamling. Den information vi samlar på oss kommer sedan att hjälpa oss när vi författar underlagen för vår upphandling.

Är Du intresserad av att delta i arbetet med KO-upphandlings så kontakta Fredrik på fredrik(snabel)laneryrfiber.se

Avtal med din nuvarande leverantör
Vi vill åter igen råda er att Inte knyta upp er i några bundna avtal med leverantör av bredband, TV eller telefoni.

Föreningen strävar efter att få ihop en kollektivanslutning med ovanstående tjänster till ett pris som med största sannolikhet kommer att vara avsevärt billigare än vad du betalar för motsvarande tjänster idag.

Om ni funderar på något så tveka inte att höra av er till någon i styrelsen!