Hoppa till innehåll

Grävläget i december

Här kommer en liten uppdatering om grävläget.

I området Äskedraget-Kopperöd – där vi sedan tidigare samförlagt slang med Vattenfall – håller vi nu på att slutföra arbetet och gräva fram till tomtgränserna. Detta arbete räknar vi med skall vara färdigt innan årets slut.

Samtidigt pågår mer omfattande kompletteringsgrävningar i området norr om Lane Fagerhult, dessa kommer att fortgå över årsskiftet.

Vi hoppas att vi kan publicera lite bilder ifrån grävningarna framöver.

 

Om vintern fortsätter att vara mild är förhoppningen att vi kommer kunna gräva långa sträckor, och det innebär också att vi behöver mer hjälp av frivilliga för att kunna underhålla grävlagen med utstakning, material etc.

Om ni kan hjälpa till så hör av er till någon i styrelsen, ju fler vi blir desto lägre blir kostnaden!