Hoppa till innehåll

Tips och trix: Störningar i TV-utsändningen

Föreningen har fått information från Comhem om att de har lyckats återskapa problemet med hack i bild/ljud på TiVo-boxen som några av medlemmarna har upplevt. Problemet är felanmält till tillverkaren av TiVo-boxen och vi inväntar vidare information. För er som upplever detta kan ni prova att spola tillbaka ett TV-program några sekunder (5-10sek) och återuppta uppspelningen därifrån, problemet skall då förvinna. Gör det inte det så beror ert problem på något annat.

Vi har skrivit om några problem som man kan uppleva i TV-utsändningen och vad man själv kan prova för att bli av med dem. Ni hittar den under rubriken Frågor och Svar. Direktlänk: http://www.laneryrfiber.se/faqs/storningar-i-tv-sandningen-comhem/

Som vanligt ska ni alltid felanmäla era problem till Comhem.